16 oktober 2005

+Beslutsångest -Kläder

Idag har jag roat mig med att rensa ut alla förstora, gamla slitna och allmänt sunkiga kläder ur min garderob. Det kändes lite tirst att lägga 5 relativt nya tröjor, 4 nya linnen och 5 par halvnya brallor i "förstora-högen" men samtidigt väldigt skönt att veta att kläder i storlek 40-42 förhoppningsvis aldrig letar sig på min kropp igen. Några gamla paltor i 38 var oxå för stora så de åkte i "slänghögen". Trodde det skulle bli relativt tomt i garderoben men jag har tydligen shoppat på rätt bra de senaste månaderna plus att lite av mina pre-Vincentkläder faktiskt kunde leta sig in i gareroben igen. Kanske inte det allra modernaste men basplagg kan ju alltid behövas. Hittade några korta kjolar jag saknat ochsom troligtvis kommer användas igen. Men nu har jag satt upp en regel, det som inte blivit använt på 2 månader åker direkt ut ur garderoben.

Jag har lite beslutsångest över vad jag skall göra med de kläder om är hela och fräscha av det som nu är bannlyst i garderoben, skall jag skänka bort det till Myrorna/RK eller skall jag orka ,fota och göra Traderaannonser av det. Vissa klädersplagg är använda 1 gång. Gosh, välgörenhet eller några kronor i fickan att köpa nytt för? Svårt val idag.

Sen kan jag heller inte bestämma mig för om jag skall testa Power Strike Impact eller Pilates idag. Båda går på Inpuls i Luleå men nu måste jag besatämma mig kvickt om jag ens skall hinna på PSI:n.

Inga kommentarer: