24 oktober 2005

+Flygresa -Badkar

Så där ja då var man framme i Göteborg då, kändes konstigt att landa på Landvetter och sen inte fara "hem" till Trollhättan utan bara ta en taxi till Backa. Fick i alla fall göra en taxichaffis glad. Han berättade att de åker till inrikeshallen på ren chansning vid 22-tiden på kvällen (de flesta brukar ha bokat flygtaxi) i väntan på inrikesflygen. Han skulle ta en sista sväng innan han skulle fara hem och så hoppar jag i bilen och säger Scandic Backadal, han trodde inte sina öron. Sista körningen var hemåt, han sa att det inte hänt en enda gång förut på 8 år så han såg rätt nöjd ut.

Flygresorna var en mardröm som vanligt, varför kunde de inte ha bokat mig på ett direktflyg mellan Luleå och Göteborg (eller har de lagt ner den linjen igen kanske), nä låt den flygrädda Bea flyga 2 turer istället, mycket bättre och så sätter vi henne på Arlanda lagom kort för att inte hinna med någon mat. Idag blev det en macka på Kallax, en macka på LLA-ARN och en macka ARN-GOT. Jättebra för magen, NOT! Kaloriintaget blev en bit över det jag skall äta dessutom fastän jag nu ligger här och är hungrig.

För er som inte vet det så har jag någon knäpp idé om att varje gång jag kliver ombord på ett flygplan så är jag 100% säker på att jag skall dö. Jag är liksom lika överraskad varje gång jag kommer levande ner på marken. Och att flyga mer än en sträcka samma dag är ju att utmana ödet, överlevde ajg första resan borde ju risken att dö resa 2 vara större eftersom jag avverkat ytterligare en av överlevnadsresorna. Jag brukar ombord på planet få ytterligare en fix idé, jag måste se till att jag har en penna på mig/lättåtkomlig så jag kan skriva en sista hälsning till barnen på biljetten. Men nu för tiden flyger man ju alltid på kort. Minns första gången jag gjorde det, då kom ju direkt tanken, shit nu kommer vi definitivt störta eftersom jag inte kan skriva ett meddelande. Ja ja jag är lite knäpp. Men jag går ändå ombord på flygplanen, hade varit jobbigare om jag inte accepterat att jag kommer dö ombord på ett flygplan.

Självklart lyckades jag dessutom få ett rum med dusch. Det borde vara lag på att alla hotellrum skall ha badkar (ja ja de kan väl ha några med dusch oxå för de som har svårt att ta sig i/ur badkar). Vi har ju inget badkar hemma så det brukar vara min lyx när jag är på hotell, få lägga mig i ett varmt bad med en bok. Men så blev det alltså inte :-( Undra om man kan byta rum?

Nä nu dags att sova, skall bara se vilken DuranDuranlåt VH1 satt som nummer ett i DuranDuran top 5 först. På tal om VH1 så hade de tydligen Depeche Modedag den 22/10, fasiken att man missade det. Nogge hade dock spelat in top 10 så det kanske jag kan få se i alla fall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lugn Bea. Från 31 oktober finns direktflyg till Göteborg igen. Prata med Lotta L och hälsa från mig, så bokar hon rätt. ;-)

eatfrog sa...

jag googlade på "LLA ARN" och hamnade hit. :D

idag är det dags att åka hem igen.