07 oktober 2005

+Lila korsett -Body Pump


Det verkar som om någon högre makt bestämt att jag inte skall få gå på Body Pump. Om det inte är personalen på träningsstället som klantar sig och inte släpper icke-utlösta biljetter i tid så är det projektdeltagarna på jobbet som klantar sig så jag inte kommer iväg. Idag verkar jag heller inte kunna komma iväg om jag inte smiter från jobbet tidigt, men då är det ett spinnpump75-pass, det låter jobbigt. Men med lite framplockad finsk sisu och lite pepptalk från min peronliga motivator (om han har tid) så kanske jag vågar mig på ett sådan pass. Får väl återkomma och rapportera senare (om nu armarna fungerar efter att ha tagit död på mig själv).

Igår slog stora köplusten till igen, kikade på en lavendelfärgad korsett som är likadan som min svarta. Försökte intala mig själv att jag inte behövde en och sa till de på OÄF på aff att säga till mig att jag inte behövde en och det gjorde de flesta snäll förutom Padre M som visst tyckte jag behövde en att varva den svarta med. Gissa vem jag lyssnade på :-) Blev oxå lite extra sugen när Wicked Red som säljer dem körde lite säljsnack via e-post Så för $54,50 (424,50 kr) blev den min. Borde väl komma på onsdag/torsdag nästa vecka. Tror den kommer bli perfekt till ett par snygga jeans eller min svarta långa kjol.

Ikväll skall vi på After Work på GIO i Luleå, det verkar inte bli så många från jobbet som skall med dock men det blir säkert kul, skönt att hitta på något en fredagskväll för en gångs skull. Brukar hata fredagskvällar i vanliga fall för de är aptrista, inget på TV och sambon brukar börja spela WoW medan jag tränar och sen inte ta sig därifrån. Klädsel idag blev en svart/grå/vit volangkjol, min svarta korsett och en kofta som bara knäpps med en knapp längst upp samt mina mormorskängor, känner mig lite gammeldags idag :-) Ida på jobbet fick snöra åt min korsett ordentligt och om det var svårt att andras förra gången så är det aningen svårare idag, det tar verkligen tid att lära sig gå i korsett.

Inga kommentarer: