08 oktober 2005

+Utekväll -Motion

Det blev ingen Body Pump igår tyvärr för då skulle jag fått på tok för lite tid innan after worken plus att jag i ett svagt ögonblick lovade några modiga att de skulle få åka med mig till stan. Här i Boden är det bara ett spinningpass (varannan jumps) på hela lördagen så vill jag köra någon gruppträning så får det bli i Luleå men sambon är nog itne så sugen att jag drar iväg så det får väl bli bara en promenad idag alt. lite cykling ikväll. Hoppas vädret blir lite bättre så man kan vara ute i trädgården och jobba.

För jobba med kroppen kan jag nog behöva idag, dels har jag skippat all motion måndag och fredag denna vecka och igår blev kaloriintaget en bit över 3000 kcal (skall ligga på 1770). Tacobuffe, tiramisu till efterätt, en slimburgare på max och sen en stor mängd alkoholfria drinkar gjorda på läsk och juice bidrog till överkonsuptionen. Men men det var gott och det är ingen idé att ha ångest över det nu. Tur man inte dricker alkohol för jag vill inte ens tänka på vad kalorinivån hade slutat på då.

Jag hade hoppats på att vi skulle ta oss till något ställe där man fick dansa men så blev det tyvärr inte. Luleås uteliv på en fredag är ingen höjdare direkt men kvällen var trevlig ändå. Vi (jag, Susanne, Johan, Jalle, Fredrik L, Freppe, Torger och senare även Nogge) började på GIO och åt tacobuffé, alla utom Fredrik L gick vidare till ll Lardo för lite efterätt och kaffe (eller te i mitt fall, och blä vilket äckligt te, varför kan man inte få varmt tevatten?) och sen började folk bli trötta. Några fick lite mer alkohol och höll sig från kl 20-23 men sen var det natti natti och hemfärd för dem (tråkmånsar), 3 tappra (jag, jalle och freppe) drog vidare i jakten på ett dansställe men det slutade på Bishops Arms där vi träffade på Håkan som jalle kände, det visade sig framåt kvällen att det var min sambons exjobbshandledare :-)

Jag och jalle fick reda ut att vi inte var tillsammans. När jag och jalle var på stan tillsammans för några veckor sedan stötte vi på Håkan på Brothers och måste ha gjort intrycket av att vara ett par (kan man inte gå på stan med en killkompis och kolla på kläder utan att han direkt blir uppgraderad till pojkvän?).

När Bishops Arms stängde gick vi på max och sen fick jag leka fylletaxi som vanligt. Summa summarum en ganska trevlig kväll men jag tycker det var synd att jag inte fick komma ut och dansa när jag för en gångs skull var ut på stan. Sen tror jag att jag borde undvikit att göra en sak och säga en annan men det är en annan historia som jag behåller för mig själv ;-)

När jag kom hem vid 03:30 var sambon fortfarande vaken, hade väl suttit och spelat WoW som vanligt, jag var den som fick kliva upp i morse och vara med Herman (Vincent roade sig framför TV:n i källarn). Men jag känner mig relativt pigg trots att jag bara sovit 5 timmar.

Ha en bra dag allihop!

Inga kommentarer: