09 oktober 2005

+Van Helsing -Trädgårdsarbete

Nu har jag lyckats se Van Helsing, igår gick den på Canal+ och kabel-TV-föreningssnubben verkar ha låtit bli att byta kort den här helgen. Vi har en filmkanal men vi vet aldrig vilken nämligen. Om jag fattat det hela rätt så sänder kabel-TV-föreningen ut filmkanalen inte helt vitt om man säger så. Ja ja filmen var väl ok, Kate Beckinsale hade en sååååå snygg UB korsett i läder med en vacker singoallablus under. Gissa om jag blev avundsjuk :-)

Kom iväg på en promenad igår. Har en runda genom stan som är 6,6 km, brukar ta kring 50-53 minuter att gå den och sen får jag ta en extra sväng i kvarteret för att komma upp i 60 minuter. Stadsrundan går förbi ett av stans uteställen och igår märktes det att det var fotboll på TV för det var knappt en själv utanför och där inne såg det helt dött ut. Såg lite ungdomar drälla runt i Smörblommans lekpark men blev bestört när det även sprang omkring barn som var i 9-11 årsåldern. Det kändes så fel att se barn i den åldern hänga i parken med 15-17 åringarna som drack folköl i parken. Det är nog mamman i mig som reagerade, men vad kan man göra? Undrade ju vad deras föräldrar sysslade med som lät barnen vara ute i centrala stan den tiden på en lördagskväll. Såg på fotboll och drack öl kanske?

Det är pissväder ute och vi skulle verkligen behöva städa i trädgården men eftersom sambon glömde att ta med ungarnas överdragsbrallor och tjockjackor så är det svårt att vara ute allihop någon längre stund. Får lite ångest när jag tittar ut.

Idag skall jag göra ett nytt försök att ta mig iväg på Body Pump skall bara bestämma mig för om jag skall gå i Boden eller i Luleå (och få sällskap av Nette). Är lite sugen på att prova på ett Pilatespass också men vet inte om det är tillrådigt att göra det samma dag som Body Pump. Frågade en kompis om han var sugen på fika/film eller nåt i kväll men han verkar ha fullt upp (men om det skulle lätta skulle han höra av sig) så vi får väl se om jag får tjôta bort en stund när Henrik ändå spelar wow ikväll.

Slutligen rekommenderar jag en lyssning på Kall stjärna av Mauro Scocco i Electroclub-remix. Den gär en glad. Blir nyfiken på resten av skivan. Lite glad 80-talssynthpop kan ju vara bra att ha trista dagar. Vilket påminner mig om att jag nog måste släpa med någon och se Tjenare Kungen.

Inga kommentarer: