08 november 2005

+Nedstämdhet -Förståelse

Idag har varit en dag i deppighetens tecken igen. Börjar vi ana ett mönster? Först lycklig Bea på tisdagar sen deppig Bea på tisdagar. Men idag var det inte främst för att det inte blev film, det har jag liksom hunnit släppa nu. Utan för att jag inte kan komma på något annat att göra. Nu blev det jag som fick fara och hämta barnen, lämna barnen hemma, fara och handla och sen skulle jag ha lagat mat oxå om jag inte varit så jäkla snurrig. Det slutade med pizza istället. Jag tog en med banan, kyckling och ananas och sen yttepyttelite ost. Gott va det och jag fick inte ont i magen. Sambon gick och spelade, från att ha varit insnöad påWoW så spelar han nu de klassiska Worldcraft-spelen i stället. Inte så myckt bättre :-/

Har ägnat kvällen åt att prata med en nätkompis som var ungefär lika förundrad över hur okänsliga män (finns garanterat kvinnor oxå) kan vara som jag är. Vad är det för fel på somliga människor, om de vill avsluta en kompisrelation varför kan de inte göra det på ett snyggt sätt? Varför bara ge en "the-silent-treatment"? Man vill ju gärna veta vad man har gjort, vad man hade kunnat göra annorlunda, ge sin egen syn på saken. Men nej, inte så inte, plötsligt verkar man bara inte finnas för den andra personen alt. det enda man får tillbaka är korthuggna svar som isar kyla. Ja ja vissa saker skall man väl bara inte förstå. Det är väl bara att ignorera tillbaka och inte visa att man är sårad för då blir man väl martyr på köpet.

Just nu känner jag mig lite halvrisig mentalt sett igen. Tror jag skall göra en tillbakadragning, bli en liten grå mus i ett hörn ett tag. Ta med en bok på jobbet att läsa på fikat. Inte involvera mig i andras liv och inte dela med mig av mitt heller (ingen är väl intresserad ändå). Folk brukar skratta när jag säger att jag skall vara tyst en dag. Men jag kan om jag vill.

Kika på http://www1.se.mypersonalexpression.com/brow/preview.pd?path=71003&prodnum=3088155 och klicka på "klicka på en blinkning för att visa en förhandsgranskning" så känns det just nu!

Men i morgon kanske jag skall på Philm med Ralf och se R-Point. Vi får väl se om det kan pigga upp mig.

Natti natti!

2 kommentarer:

lillaEgo sa...

Det är så tråkigt att läsa att Du inte känner dig på topp. Sköt om dig!

Béatrice Karjalainen sa...

Äh det kommer och går, överlever nog den här gången oxå (både den mentala statusen och det låga blodvärdet). JAg vet i alla fall varför jag är deppig men har svårt att göra något åt det tyvärr. Det är bara att glömma och gå vidare.