14 januari 2007

Pärlplatsen i tidningen Land

Insåg just att jag glömt berätta att Tidningen Land skrev i sitt reportage Gör dina egna smycken och bli hur snygg som helst om min webbplats Pärlplatsen (lite överdrivet, de nämnde min webbplats)
www.parlplatsen.se
Webbplats med massor av information för pärlälskare.
Här hittar du allt från tips och trick när du gör smycken
till länkar och affärer på Internet.
i sitt nummer 02/03-07.

Hade hoppats på att det skulle generera ett större inflöde nya besökare (ja där är jag lite besökarkåt efersom jag får in reklamintäkter på den webbplatsen, inga stora summor men med fler besökare finns chans till mer pengar och det tackar man ju inte nej till :-) men resultatet blev inte något annat än vanliga veckor tyvärr om man tittar på sidladdningar och unika besökare. Tidningen Land har ju trots allt 64000 läsare per vecka sägs det.

Det var första gången Pärlplatsen omnämndes i en veckotidning tidigare har det bara varit i böcker.

Jag använder Statcounter som statistikkälla, en räknare som varit omdebatterad i bloggosfären en tag nu. Min inställning gällande unika besökare var 12 timmar men nu är den ändrad till 24 timmar det känns mer rätt. Skall ställa om för bloggen oxå. Ni andra som använder Statcounter vad har ni för inställning?

Så här ser min statistik för Pärlplatsen just nu för de senaste 30 dagarna:



Sidladdningar Unika
Besökare
Förstagång-
besökare
Återkommande
Besökare
Totalt 228,534 52,602 47,765 4,837
Genomsnitt/dag 7,372 1,697 1,541 156

December är alltid endålig månad, halva månaden är det väldigt lite folk in har jag märkt. Dock ser jag att antalet förstagångsbesökare faktiskt ökade något (216 fler fler per dag) efter publiceringen i Tidningen Land.

Andra bloggar om: , , , , ,

1 kommentar:

lillaEgo sa...

Roligt, grattis!
:)