11 april 2007

Det är illa när man får autograf utan att veta om det

Idag var jag på ICA och handlade ingredienser till födelsedagsfikat jag skall bjuda mina arbetskamrater på i morgon och när jag gick förbi affärens bokhög såg jag att de hade halva priset på reapriset på kvarvarande böcker. Eftersom jag älskar kokböcker och tyckte att jag förtjänade två böcker på min födelsedag så passade jag på att köpa Klaras GI-mat av Klara Desser och Mat på riktigt av Peter Harryson & Stefan Holmström. Fick båda för 79 kr totalt, ett fynd.

När jag kom hem så blev de liggande på köksbordet ett tag och barnen tittade i dem innan jag ställde in dem i receptbokhyllan i köket. Bläddrade igenom Mat på riktigt och höll på att skälla på mina två barn och undra vem av dem som ritat i min nya bok men kom av mig när jag insåg att min halva-prisetreabok faktiskt var signerad.

Hur många har de signerat egentligen om det kommer ut signerade exemplar till bokhögarna på ICA och hur kul kan det kännas när de signerade exemplaren nästan skänks bort? Stackars kändisar.

Vilket som verkar boken bra, jag gillar klassisk svensk enkel husmanskost så nu får det bli ett recept ur boken varje söndag. Jag tror att dillkött får bli första söndagsmiddagen.

Så nu är man innehavare av Peter Harrysons & Stefan Holmströms autografer *s*. Nu blev ni allt avundsjuka va ;-)

Länkarna till bokus i detta inlägg är via Tradedoubler.

Inga kommentarer: