13 april 2007

Åhh tänk om man kunde åka

Fick ett mail igår från IFORM med rubriken "Res till Thailand med IFORM; Hitta din kroppstyp; Drömkroppen på rekordtid" och den första delen där låter väldigt lockande. I mailet fortsätter de:
Längtar du efter thaimassage under bar himmel - efter ett träningspass med Jari Ketola? Ta chansen och följ med IFORM på en fantastisk sparesa till Khao Lak, där du i underbara omgivningar får både upplevelser och ny energi.

Hur mysigt låter inte det? Men sambon lät inte lika lockad som mig att jag skulle dra till Thailand 17 dagar ensam och hela avslappningsgrejen försvinner ju om man skall ha med gubben och ungarna. Nä jag får väl försöka ta mig iväg en spahelg istället och njuta av den något kortare stunden. Om inte annat så är det ju troligtvis betydligt billigare för 17 dagar i Thailand kostar 15 398 kr. Och jag vet att sannolikheten för en ny tsunami i Khao Lak är så gott som minimal men frågan är ändå om jag skulle kunna sova gott på ett hotell vid havet. Jag är så jädrans harig av mig, sån var jag inte innan jag fick barn. Men när man ser bilderna från hotellet så ser det så underbart ut att jag nog skulle kunna glömma bort att vara rädd. Fast det är klart det fannsgratis Wi-Fiuppkoppling för datorer på hotellet gratis, auch inte bra för en internetberoende brutta på avslappningssemester. Nä det får nog bli att åka till en liten by i Sveriges inland dit knappt telefon når fram, någon med tips på ett sådant ställe? (Fast funderingar på ett par dagars retreat i kloster finns ju alltid som ett tänkbart alternativ).

När jag ändå fick en länk till test av kroppstyp passade jag på att göra det. Jag tillhör primärt den ektomorfa kroppstypen som manifesteras av smala axlar och smala höfter. Smala axlar ja, smala höfter nej. Vidare står det att om man primärt tillhör den ektomorfa typen, kan man ha svårt att gå upp i vikt. Hmm det verkar du inte heller stämma på mig, i alla fall inte nu för tiden men förr var det så. De avslutar med "Vill du se mer vältränad ut är det kanske bättre att framhäva dina muskler. Det gör du genom att styrketräna i stället för att konditionsträna." Mmmm jag vet men styrketräning är ju så tråkigt konditionspassen är mycket roligare.

Men jag får väl gå i IFORMs expressträningsskola :-)

Inga kommentarer: