26 augusti 2007

Jobb (?) i morgon

I morgon är de flesta tillbaka från semestern, skall bli skönt att ha dem där igen. Det har varit så tomt på kontoret sen jag kom tillbaka. Kanske kan de tom dela med sig av lite arbetsuppgifter så jag inte går åt av tristess.Orkar inte med en vecka till av slavgöra så som att skapa wordmallar (även om det finns ett 20-tal till att skapa men det är ta mig fanimig inte mitt jobb jag bytte ju tjänst för att slippa just sådant).

Har hittat en kurs jag vill gå (och en alternativkurs) undra vad min chef säger. Han sa på utvecklingssamtalet att jag skulle få gå kurs om jag hittade en som var lämplig. En arbetskamrat till mig bedömde kursen som väldigt passande i alla fall. Skall fråga några till.

Men hur tänkte STF när de lade förkunskapskravskursen efter den kurs jag vill gå? Som tur är kan jag nog säga att jag har det mesta av grundkursen redan så jag behöver nog inte gå den.

Och här och här är kurser för de som borde göra wordmallarna på jobbet men som inte kan MS Word så att jag tvingas hoppa in som Ms Office. Men jag kanske skulle skapa en konsultfirma vid sidan av jobbet och hyra ut mina tjänster som utbildare i Office för ser man på priserna på kurserna skulle jag ju kunna göra mig en hacka :-)

Inga kommentarer: