11 april 2009

Påskmat

Först bakade jag och Herman en fördelsedagstårta till mig.

Nerifrån och upp:
Chokladkaksbotten
Hallon
Sockerkaksbotten
Chokladmousse
Chokladkaksbotten
Marsancreme med lite hallon
Sockerkaksbotten
Grädde med lite socker i och ovanpå krossad mandel och riven mörk choklad samt hallon.

Det blev jättegott.



Sen kom Vincent hem och vi fixade påskmiddagen, Vincent stekte köttbullar och prinskorv samt fixade sallad. Här i full fart att skära tomater.



Så här blev vår ytterst ihopkastade dukning, han inte stryka dukarna oxh sambon dukade aningen snett. Maten var rökt lax, gravad lax, sallad, potatis med dill, köttbullar, priskorv, ägg med räkor och kräftstjärtar, rödbetssallad, skinka, brieost, knäckebröd, senaspssill, fransk löksill och ansjovissill.


Ingen ides klä upp sig så familjen latmask intog sin påskmiddag i myskläderna.


Tårtan i genomskärning.


Läs även andra bloggares åsikter om

3 kommentarer:

  1. En riktig sockerchock :) Låter smarrigt värre!

    SvaraRadera
  2. Det kan man säga ja men oj så gott det blev.

    SvaraRadera
  3. Hoppas du har haft en fin födelsedag. Tårtan såg jättegod ut!

    SvaraRadera

Jag älskar att få kommentarer, både ris och ros så skriv på du bara. Men vill du vara anonym, skriv ett namn i alla fall, det är trevligare att tilltala någon med en pseudonym än "Anonym". Så klicka i Namn/URL istället för Anonym och skriv in ett namn. Vem vill du vara idag?