15 september 2005

+Kläder -13kg

Just nu är allt tokstressigt på jobbet. Ett projekt skall gå på leverans och jag sitter med resursproblem och allmänt kaos. Som grädde på moset är tant röd på antågande och kroppen svullnar, humöret leker berg-och-dalbana och jag blir allmänt ilsk. Sambon ägnar all ledig tid till att spela WoW och 2 barn i trotsåldern är ingen lek. Ibland vill jag bara packa mina väskor och dra till en söderhavsö. Jag som normalt är arbetsnarkoman har just nu svårt att ens motivera mig att stiga ur sängen :-(


Har även lyckats leta fram en före- och en efterbild (ja jag vet att jag är påklädd i bylsiga kläder på förefotot men kolla hur brallorna sitter åt och de är rejält vida i benen, toppen sitter förvisso löst men det var ju bästa sättet att dölja valkar i midja och rygg) nu så här när viktresan är i hamn. 13 kg blev det totalt. Nu gäller det bara att forma det som finns kvar. Det känns som att vara tillbaka i gammal god form från när jag var 20 ungefär, dock har höfterna blivit lite bredare av barnafödande och brösten skall vi väl inte tala om skinnpåsar :-( Tur att det finns BH:ar som kan göra underverk, det går att rulla ihop kvarvarande rester i en 70E-kupa så jag skall väl inte klaga.

Men lite roligare mitt i PMS:en (om än att det svider i plånboken) är att hela min garderob har blivit för stor. Då syftar jag givetvis inte på den fysiska garderoben, eller jo det kan jag ju göra med tanke på hur tomt det ekar i den nu när jag rensat ut alla förstora kläder. Det roliga ligger i nöjet att få shoppa nytt, och butikerna är fyllda av fina höstkläder just nu. Äntligen kläder i mina färger. I lördags drog jag med en killkompis på stan som smakråd men i onsdags var jag ut själv. Har handlat kläder för 4000 de senaste dagarna :-) Det har blivit 1 röd ullkappa, 2 linnen, 3 toppar, 1 BH, ett par stövlar och en skjorta (jippie äntligen sitter skjortor snyggt på mig). Sen så hämtade jag ut en beställning från Ellos och en från H&M för några dagar sedan även där kläder till mig. Men det behövs mer. Vill ha några kjolar och fler byxor. Såg en såååååå fin kjol på Cubus men den fanns bara i strlk 40 (hade varit bra för några månader sedan) och strl 42 som hade fungerat innan viktresan men då hade jag definitivt inte lår för den korta kjolen.

Sen har jag beställt lite annat stuff, nästan enbart för att gå på Dark Angel den 1 oktober. En svart lång svepande kjol och en svart korsett. Behöver bara hitta någon fin kofta/kavaj att ha över oxå. Det kommer bli sjukt kul att gå ut och dessutom få ta på sånt som jag trivs bäst i men inte kan ha på jobbet. Tänk om det kunde komma någon och säga att jag skall på maskeradbal, så skulle jag kunna få ta på mig en cool 1800-talsklänning och känna mig vacker. Eller varför inte en filmkväll med Sleepy Hollow :-)

2 kommentarer:

lillaEgo sa...

Jösses, tretton kilo! Grattis! Hur många lyktstolpar måste man springa mellan för att åstadkomma en sådan viktminskning?

Jag vill också köpa nya kläder men ALDRIG med mina extrakilon.


//bullEgo

Béatrice Karjalainen sa...

Har inte sprungit så där tokmycket faktiskt. Promenader och koll på vad jag stoppat i mig ha varit min metod. Gick på 13 veckor utan större knot.