09 januari 2012

#365mil 2011 summering

Jag klarade min utmaning om än med på tok för mycket cykling jag summerade ju månadsvis i början vilket kom av sig på hösten (men nu skall det vara fixat, bakdaterade en drös inlägg). Kom på att en årssammanfattning nog kan vara kul att ha.

Lite kämpigt under året det började bra i januari men sen det var det sjukdom i 2 veckor i februari som var skitjobbiga, sen kom knäproblem under våren och bråkade med mig. 2 veckors förkylning i augusti och sen en ofantlig trötthet under september och oktober åt av mina plusmil även november var trög, fortfarande trött och hängig och vansinnigt dåligt väder gjorde att jag inte orkade ta mig ut. Jag var under planerat värde 3 gånger under året, värst var det mot slutet men det gick att rädda tack vare att det blev bra väder och jag kunde cykla. Men det höll på att gå illa efter att jag fått en spricka i revbenet men som tur var försvann smärtan på en vecka.

Så här såg det ut:
Total sträcka: 365,271 mil
Antal pass: 215 pass
Antal dagar med #365mil: 184 (50,4 % av dagarna)

Längsta cykelsträcka: 10.748 mil cykling med Mattias Pantzer
Längsta promenadsträckan: I ett sträck var Lapland Ultra på 10 mil.
Sammanhållen sträcka men med liten 4 timmarspaus på mitten i ett tält var Fjällräven Classic  på 10,679 mil.

Alla diagram nedan är interaktiva, sväva över en del så kommer det upp detaljer.

Accumulerade mil per vecka:


Antal mil per vecka:


Antal mil per månad:


Motionsform per månad:


Motionsform fördelad under året:Sen jag skärmdumapde mätaren till högre längst upp plockade jag bort ett pass som jag valde att inte räkna med i #36mil det är därför den visar 1,3 km för mycket

Inga kommentarer: