12 juli 2010

Fynd i iPhonen

Skulle bläddra fram Kents senaste skiva i telefonen men mina ögon föll på ett konvolut jag aldrig sett förut. 2000 - single stod det. Vad fasiken är det tänkte jag och klickade. Och hittade en helt underbar låt jag missat tidigare. Minns inte ens att jag köpt den. Har inte ens hört talas om den. Läste i Wikipedia "Under 2009 släppte Kent även låten "2000", som var vinjettmusik till SVT programmet Hemlös. Intäkterna från låten tilldelades föreningen Stockholms hemlösa"
Kanske skall vara glad över det otroligt jobbiga piiiip som låter från något här på jobbet som fick mig att leta fram något att lyssna på för att bli av med piiiiiipet.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Uppdatering: rättade en galen felskrivning.

2 kommentarer:

Rolf Nilsson sa...

Hej Bea! Vi släppte 30 stycken av dessa singlar och har fortfarande de resterande kvar. Då vi haft en omorganisering och varit tvungna att tillsätta en ny styrelse har därför försäljningen uteblivit. Vi hoppas den ska komma igång i början av augusti och ska då även innefatta hela världen. Och jag hoppas då att efterfrågan av denna unika skiva fortfarande är lika stor.


Vänligen

Rolf Nilsson
Ordf. Föreningen Stockholms hemlösa

Béatrice Karjalainen sa...

@Rolf Nilsson Det tror jag säkert det är stor efterfrågan även sen. Det är en helt underbar låt. Köper gärna själv en när de finns, vill ha ett fysiskt exemplar. Säg gärna till när ni fått igång försäljningen så gör ag lite reklam här i bloggen och på Twitter.