27 oktober 2010

Missräkning i #365mil

Jag har ett Google doc som håller reda på hur jag ligger till vecka för vecka. Någonstans på mitten hade jag råkat kopiera in en bra vecka även veckan efter som egentligen var katastrofal och sen var det några andra småfel som tillsammans gjorde att jag istället för att ligga -25. mil som jag trodde efter 9 mycket lat/sjuk/skadad-veckor ligger jag -38,58 vilket innebär att de dagar som nu är kvar måste jag avverka i snitt 1,57/dag. Det blir tufft.

Jag får hoppas att det kommer snö snart så jag kan åka längdskidor. Funderar även på att försöka mig på lite morgonpromenader. En halvmil på morgonen och en mil på kvällen borde gå. Det är 68 dagar kvar av året jag får verkligen försöka röra på mig alla de dagarna för att inte misslyckas. Blir så arg på mig själv när jag latat mig för att jag låg på plus och sen blev jag sjuk och fick ont. Skulle låtit plustiden bara gått åt till sånt inte till lathet.

2 kommentarer:

Ida sa...

Du får hoppas på sol och värme i helgen och plusgrader så kan du cykla ikapp några mil. Cykel måste ju vara det enklaste sättet.

Béatrice Karjalainen sa...

@Ida jo cykling är ju helt klart det bästa sättet. Men hemma i Boden är det ännu lite is på gatorna trots regnet. Så sol är önskvärt.