17 mars 2012

Utslagen av vad?

Känner mig som en urvriden disktrasa, ingen styrsel och ingen ork alls. Vet inte om det är pga något virus i kroppen, dåliga järnvärden eller om den underliga kosthållningen som skall följas i Inpuls 30-dagarsutmaning  som får mig att känna så här. Helt orkeslös.

I torsdags på PSI-passet var jag tvungen att stanna upp och vila mitt i passet, brukar inte uppleva det som så jobbigt. I fredags åkte jag till gymmet för att köra styrkepass och kondition. men när jag klivit innanför dörren på gymmet fanns ingen ork, vände och åkte hem. Idag var jag där igen orkade med mitt styrkepass men efter 1,5 minuter på löpbandet kändes det som om jag skulle svimma.

Lade mig på soffan när jag kom hem och somnade 1,5 timmar och då har jag ändå sovit över 8 timmar per natt i flera dagar.

Jag tror det var ett misstag att hoppa på utmaningen då den verkar vara anpassad för någon som är överviktig,  dricker alkohol och vräker i sig godis och som inte tränar något och dessutom kan trycka i sig hur mycket fett som helst utan att magen protesterar. Dessutom måste man sluta jobbet vid typ 15 och alltid ha möjlighet till att ta med lunch och inte har någon form av liv. Det jag behövde och sökte var en spark i baken att komma igång med styrketräning, få hjälp med ett bra kostupplägg för ökad träning och kanske peppen av att ha något att kämpa för (bättre efterbild än förebild, bättre värden på fystest och kroppsmätning). Men inget av det jag sökte känns det som jag får. Istället känns kroppen helt utmärglad, magen i konstant oblans och stressen över att inte hinna med något här hemma pga sömnutmaning mm ökar bara.

Skall åka och ta ett HB-värde i veckan, att lista ut om något visus ligger och klurar i kroppen är betydligt svårare. Känner mig inte sjuk bara helt slut.

Inga kommentarer: