19 juli 2012

Kommer få uppleva ett annat Abisko


Skärmdump från yr.no som visar Abiskos väderprognos
Jag brukar alltid ha sådan tur när jag åker till Abisko/Björkliden, alltid fint väder i Sveriges blå hål. Men nu har prognoserna sett väldigt dystra ut i flera dagar så jag har packat ner långkallingar och får leta fram en varm jacka, vantar och en buff.

5-12 grader och mulet samt regn, tjoho. Men jag hoppas vi får en trevlig tur ändå i värsta fall får vi väl sitta på turiststationen och läsa eller spela sällskapsspel.

Vi skall köra upp så jag kan ju alltid lasta in lite spel mm i bilen. Får se hur mycket det blir fotat om det regnar.

Slänger in några paraplyer oxå för blåser det inte funkar det rätt bra att vandra med paraply, undra bara var mitt lilla är, tror tyvärr det ligger på jobbet. Kanske hinner svänga förbi där i morgon bitti innan vi hämtar folk på flygplatsen.

Nu dags att sova så jag kan kliva upp tidigt, packa det sista, göra lite färdkosthandling och vara pigg för att köra 44,5 mil.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blir det Fj.Classic för dig i år igen :)

Béatrice Karjalainen sa...

Lutar åt ett uppehåll i år. Har precis fått ny järnbehandling och varit riktigt dålig innan. Hinner nog inte få ordning på kroppen.

Anonym sa...

Kanske funktionär i år då istället?

Béatrice Karjalainen sa...

Inte anmält mig som funktionär. Passar nog på att göra annat den helgen istället. Sista helgen på semestern. Men vem vet. Har ju bestämt mig för att tävla dagen innan förr.