27 augusti 2016

Dag 240 - Nya äventyr väntar

Idag är sista gången jag drar på mig Ateas landslagströjan. På onsdag går våra vägar skilda åt. Eftersom jag är på Bosön på stora Landslagslägret (kickoff) idag så vet jag snart vad Atea skall göra och önskar dem lycka till i både gamla och nya grenar. Jag själv kliver rakt ut i ovissheten men hoppas snart hitta ett annat lag att fortsätta att motionera hjärnan med. Gärna ett snabbfotat lite mindre lag.

 Jag är mästare på produktledning/affärsutveckling, testledning och kvalitetsutveckling. Projektledning och testning är andra paradgrenar. Snabbtänkt, kreativ, kvalitetsmedveten, engagerad och drivs av nöjda kunder.

På min fritid är det friluftsliv och natur samt fotografering som gäller och det skulle gärna få kunna bli mitt yrke också, tänk att få guida människor i den underbara naturen här uppe. Få se dem uppleva norrskenet eller midnattssolen.

 Alla tips är välkomna. Mitt CV finns på LinkedIn.

Att berätta för folk att jag skall sluta på jobbet har varit värsta egoboosten. Här på vårt stora event Campus har jag träffat på kollegor från hela landet. Några jag jobbat med ganska nära och andra jag stött på lite mer sporadiskt i jobbet men alla har de haft en sak gemensamt. När jag berättat att jag skall sluta har de öst beröm över mig. Det har känts så himla trevligt att höra. En del har frågat om jag kommer starta eget så de eventuellt kan ta in mig som konsult :-)

Blir inte så mycket mer skrivet idag så här kommer dagens bild på ljung. Jag gillar den bokeh som blev. Det blåste en del så det var inte helt lätt att få en skarp bild. Vi har knappt ljung här där jag bor och som uppvuxden i Västergötland där den är landskapsblomma kan jag ibland sakna ljugen.

Inga kommentarer: