02 februari 2006

Kan ingen väcka latmasken?

Jag har upptäckt att min latmask verkar ha tagit semester eller är svag i sin vilja.

I måndags:
Idag var jag toktrött på jobbet, hade sovit för lite i natt. Kände mig lagom omotiverad att träna men BC är ju kul (och ett body&mindpass med bc+bb i 75 minuter är ju lite lugnare) så för att sporra mig lite bokade jag plats på passet och tänkte att det går ju att avboka fram till kl 19 (passet börjar 19:30). Tänkte att jag nog kunde sova lite hemma medan middan gjorde sig själv i ugnen. Tror ni jag kunde sova? Bestämde mig typ 18:55 för att avboka passet trots allt, nä då ville inte datorn vara med. Så det var bara snällt att byta om och åka till gymmet och väl där måste man ju ta i, man kan ju inte stå på sin plats längst fram och messlå. Så nu är jag mer än halvdöd. I morgon är det dubbla pass, först powerstrike impact i 55 minuter, vila 60 min och sen magdans i 90 min. Undra om jag orkar gå till jobbet på onsdag :-)

Onsdagen var jag supertrött och stel men på eftermiddagen piggnade jag till och åkte och styrketränade vilket idag resulterade i stelhet i typ hela kroppen. Kan man ha rogor mortis som levande?

Idag var jag supertrött när jag for från jobbet och tänkte skippa allt vad träning hette idag, skrev till och med ett inlägg på aff:
Idag blir vilodag
Känner mig trött och har massa jobbgrejer att göra så ikväll skall jag för
första gången på en evighet skippa ett pass. Synd bara att det är BC med
favoritinstruktören. Hade passet varit lite senare än 18:15 hade jag kunnat vila
innan men nu blir det stressa hem från jobbet, slänga i sig en tallrik gröt och
sen skynda till gymmet.

Men så ringde sambon och sa att han hämtar barnen och jag vann lite tid. Åt lite gröt i lugn och ro och insåg att jag nog ville gå på BC ändå, det var ju trots allt favoritinstruktören som skulle ha passet. Så nu sitter jag här helt slut i hela kroppen.

Snälla kan någon återväcka min latmask? Men i morgon skall jag vila, jag lovar.

2 kommentarer:

eatfrog sa...

Haha, själv önskar jag att latmasken i mig slutade hålla mig i ett järngrepp. har försökt ljusterapera mig lite genom att slå på mer lampor men det verkar inte hjälpa. Jag känner mig bara lätt apatisk och vill bara ligga på soffan och dra, hela helgen minst. ;) G på Systemutvecklingstentan också, wohoo! ;)

Béatrice Karjalainen sa...

Grattis till G på tentan. Man blir lätt apatisk när det inte ens går att gå utanför dörren utan att förfrysa näsan.