31 december 2010

Gott nytt år!

Skall försöka återta mitt bloggande lite mer i år och skriva lite mer blandat. 2010 blev det mest jag jag jag. Kommer göra ett nytt försök med 365mil som havererade i år pga november och december som gick i sjukdomens tecken plus att det var så jävla kallt ute. Kommer en summering i ett eget inlägg i morgon när jag också startar 2011 års försök. Någon som hakar på?

Funderade ett tag på att summera året här i bloggen som jag gjort flera gånger förut men i år kändes det som det inte var så mycket kul som hänt men sex händelser som jag gillat och kommer minnas länge är resan till Abisko för skidåkning, Lapland Ultra, SSWC, Fjällräven Classic, Muddusvandringen med familjen och Abiskoturen med Vincent.

Pocketblogg har jag under året recenserat 57 böcker, och jag har 12 lästa böcker orecenserade så det är väl bäst att jag tar tag i dem. På filmsidan ser det värre ut men lovar bättring. Har bestämt mig för att se film utan min filmpartner han har ju aldrig tid för att se film nu för tiden. Kommer inte bli lika roligt men det är inte så kul att bra vänta heller.

Inga kommentarer: