19 augusti 2011

Tillbaka i vardagslunken men på nytt kontor

Idag är det fredag, jag är åter tillbaka i vardagslunken sen i måndags. Hoppas verkligen min extrema trötthet beror på att jag sovit lite lite, det pissiga vädret och att hjärnan skrämts igång av att jobba. I helgen skall jag sova länge, hoppas det hjälper. För det är inte kul att gå omkring som i dimma.

Nu när jag kom tillbaka till jobbet var det i de nya lokalerna på Robertsviksgatan 6B, vilket lyft. Känns mer inspirerande att jobba. Måste berömma byggbolaget xtreme bygg & badrum och vårt eget designteam, de har gjort ett fenomenalt jobb. Skall försöka komma ihåg att ta med kameran och ta lite bilder. Måste bara ta med lite personliga saker att ha på rummet, det är ganska sterilt just nu. Funderar på att välja ut en 4-6 av mina fjällfoton och få dem utskrivna och inramade för att sätta på väggen. Någon blomma vore oxå trevligt. Tyvärr har jag fasade fönsterkarmar nertill så det går inte att ställa något i fönstret.

3 kommentarer:

Angelica sa...

Har du sett att Runners World har använt en av dina bilder i septembernumret? Visserligen med din fotobyline, men har du gett dem tillåtelse till det? Annars kan du ju alltid kräva dem på pengar (lagen om upphovsrätt).

Béatrice Karjalainen sa...

De frågade innan om det var ok att använda bilden. Tog inget betalt Trollhättebor emellan (eller ja jag bor ju inte där länge). Så den har kommit nu. Får gå och köpa (de kunde ju skickat en tidning som betalning) och läsa vad Rune tyckte om loppet.

Angelica sa...

Ja, men dåså va skönt att höra. Tyckte att den såg så lågupplöst ut så jag tänkte att de hade snott den från bloggen. Själva krönikan tyckte jag var sådär...Men å andra sidan är ju inte Rune journalist utan en grym löpare.