13 april 2012

Flashbackeffekten?


Har tidigare skrivit om #mymlaneffekten men idag kan jag skriva om Flashbackeffekten (medan jag skrev detta inlägg ökade antalet i dagens stapel med 20 pers).

I den pågående rättegången mot de som kidnappade en student i mellandagarna förekommer en mailadress i förundersökningen. Givetvis har grävarna på Flashback en tråd om det och googlat sig blå på den adressen för att leta fakta och se på fan de hamnade hos mig och skrev om det den 5:e och 13:e april.



Jag hade inte en susning om det förrän det damp ner en kommentar i ett inlägg och jag såg att min statistik på bloggen visade betydligt mer träffar än vanligt och på ett gammalt inlägg dessutom. Kunde dock inte först fatta var det kom ifrån för i statistiken står inget om varifrån de kommer som det oftast annars gör.



 Synd bara att jag inte hade något maffigt att leverera, jag kontaktade inte snubben i fråga eftersom jag ansåg att mitt inlägg var rätt tydligt i att det bodde folk precis runt hörnet. Pensionärshuset tvärs över gatan till exempel.

Uppdatering: Ser i statistiken att även Åklagarmyndigheten letar efter den adressen:







Inga kommentarer: