25 juni 2013

Mission impossible?

I veckan har jag letar några saker som verkar vara helt omöjliga att få tag på i mitt närområdet, saker jag helst vill prova innan köp.
  • Lätt ryggsäck 
  • Salomon Synapse ev. ett par Mid
  • Sport-BH i storlek 65 H eller 70 G utan sömmar uppe på axlarna
  • Långärmad vandringsskjorta utan bomull till dam (finns till herr)
  • Zip-offbyxor i snabbtorkande tyg med bra sidoficka/or till dam (finns till herr)


Ryggsäck har jag beställt från Tyskland, får innerligt hoppas den passar men rädd att den jag beställt kommer vara lite väl stor.

Skorna har jag beställt hem ett par till Hägglunds i Luleå, tack snälla biträde som sprang iväg och kollade i datorn om de ändå inte gick att beställa fastän hon trodde att det var helt kört. Får hoppas de passar. 

Outnorth har de en massa skjortor även till dam och några är till och med långärmade i funktionsmaterial men de är definitivt inte gjorda för någon med mina mått. För att rymmas med bysten måste jag ta en skjorta som är 1-2 storlekar för stor över resten av kroppen. Men jag har på prov beställt en Haglöfs Endo Q LS från Friluftsvaror men den kommer nog vara för liten över bysten och för stor i midjan i storlek L. 

Skall ta mig iväg till Ia (som vi har rabatt på via jobbet 10 % förutom på julen då det är 20 %, kan någon förklara logiken i det?) och Eleonora Laura som oftast brukar kunna trolla fram BH:ar till mig men än så länge har de gått bet på BH:ar utan söm på axeln. Har 2 som jag verkligen gillar men så är det den där jäkla sömmen.

Byxorna verkar vara helt omöjligt, vem fan vill ha en vertikal ficka som det möjligtvis ryms ett lypsyl i på benet? Nä fram för rejäla sidofickor där man kan stoppa en karta eller en bok.

I övrigt artar sig inköps- och packlistan rätt så bra även om pengarna bara flyger iväg. Resefliken måste jag ta tag i, har ju köpt flygbiljetterna mm, måste boka boende och fixa transfer samt planera dagsetapper.

Inga kommentarer: