28 juni 2013

Uppdatering av mitt omöjliga inköpsuppdrag

 Haglöfs Endo Q LS från Friluftsvaror
Skjortan från Haglöf var helt OK. Var tvungen att beställa L för att bysten skulle få plats så ärmarna var lite långa och den är lite väl vid över min smala midja men det kommer nog funka. Den hade en fantastiskt fin röd färg och väger bara kring 100 g. Nöjd.

Royal Robbin's Zip N' Go Pants
Pilgrimsbälte på KappAhl
Byxor hittade jag ett par på Hägglunds, är lite tveksam till att ha ett par ljusbeige brallor men de lär inte bli heta i solen i alla fall men nog skitiga. De har rätt ok fickor och passform.  Byxorna har utvik med kardborre längst ner så man slipper ta av skorna när zip-offdelen skall av samt knäppning så man kan få dem att sitta åt runt kängan. Man kan rulla ihop zipoffdelarna i ena benfickan och få en liten påse att fästa bak på brallan om man inte har väska med sig.  Byxorna var dock rejält mycket dyrare här i Sverige än på deras egen site i USA. Även här fick jag ett lite större plagg än önskat. Det minsta som fanns var storlek 8 (ca 38) och de är lite stora i midjan men jag får ta med ett bälte helt enkelt, hittade ett på KappAhl som var vädligt passande men tyvärr var det för långt.


Skorna har ännu inte kommit och BH-jakten måste jag ta tag i nu. I morgon skall Vincent spela på Piteå Summer Games igen (han spelade idag) så efter det skall jag ta med honom på stan en sväng, får prova BH:ar där.


Ryggsäcken postades från Tyskland idag, håll tummarna för att den är bra.

Inga kommentarer: