25 mars 2006

Efterlyst

Såg att Bert efterlyste mina bloggningar så det är väl bäst jag skriver lite då :-) Har haft tokmycket på jobbet (bla vikarierat som projektedare) och försökt att komma ikapp med motionen efter sjukdom så bloggandet har legat nere lite, har tänkt skriva om kvällarna men däckat isäng istället.

Så vad har hänt sen senast? Det har i alla fall inte varit mer elände och pappa mår bättre, Nells dotter hade ingen fraktur men var tvungen att dra ut två tänder i överkäken, mina lungor har repat sig och igår begravdes min arbetskamrat. Begravningen var jättefin och ljus. En solist sjöng Körbers "stad i ljus" och Lars Winnerbäcks "Kom ihåg mig", den senare i en underbar lågmält version som fick mina ögon att svämma över totalt, det var bara så vackert. Tack Aron för den underbara sånginsatsen. Begravningar tar på krafterna, var helt slut efteråt men det var skönt att gå fram till kistan, lägga ner en blomma och ta ett farväl. Vi gick fram samtidigt allihopa från jobbet och det kändes som ett gemensamt, tack för din tid hos oss.

Under dagarna efter arbetskamratens bortgång så gick många tankar till hans lilla dotter som nu aldrig får växa upp med honom som pappa, han skulle ha varit en underbar far tror jag, han var en sådan person. Så jag föreslog att vi på jobbet skulle göra ett minnesalbum till henne, där vi alla berättade om hur vi upplevde honom, små anekdoter mm. Vi samlade ihop över 100 foton och det skrevs många fina texter. Även föräldrarna fick ett sådant album. Jag hoppas att de kommer uppskattas, kanske inte nu på direkten men sen när sorgen tagit nya vägar och man lättare orkar se tillbaka.

Idag var jag ute med barnen på Kvarnängen här i Boden, de jar gjort i ordning ett skidspår där eftersom våra vanliga skidspår är upptagna av Skid-SM. Spåret är ungefär 1,5 km långt och min stora kille Vincent (snart 5 år) åkte rundan på 23 minuter. Han var så stolt när han kom i mål. Han vill bli skidåkare när han blir stor.

Idag är det våffeldagen så självklart gjordes det våfflor här hemma, men jösses vilka kaloribomber det är, men ack så gott. Tur att jag har motionerat idag så det utan problem gick att äta 2 st :-) Men lite känns det i magen, mjöl och fett i kombination är aj aj för min mage.

Idag blir det nog tidigt i säng för mig, känner mig så trött så trött. Sviter efter ett jobbigt bårk på hemmafrånten igår kväll. Funerade nästan på att packa mina väskor och bara dra, men det kan man inte när man har barn att tänka på oxå. Vi får se hur det går, på något sätt måste relationen repareras men jag vet inte hur...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaha - Du passar på, när jag åker till fjälls!

:-)