24 april 2006

Jag börjar definitivt bli gammal...

Alltså idag har jag varit tröttare än tröttast. Att gå ut 2 dagar på raken tar på krafterna när man inte får sova. Natten mellan fredag och lördag sov jag ungefär 45 minuter totalt. Vem fasiken kom på att sända Dora Explorer så jäkla tidigt på morgonen. Hur lätt är det att sova när ungarna sitter och skriker "BAKOM DIG", "VI HAR KARTAN", "ÖVER BERGET". Det är bara att inse, att som småbarnsförälder skall man inte komma hemdrällande kl 06:30 på morgonen.

Det blev jag som fick gå på Ludds 15-årsjubileum så åter igen blev det en sen kväll, var hemma strax efter 3. Lyckades faktiskt sova ganska bra men barnen vaknade ju ändå för tidigt för min smak. Hela dagen gick jag som i dimma och sen kom jag inte isäng förren vid 1-tiden ändå. Suck.
Ludds 15-årsjubileum blev en riktigt trevlig tillställning, kul att träffa folk man inte träffat på en hel evighet. Lite skrämmande var dock att de som alltid söp som små troll hade lucköppning för mig, hur kan de minnas saker från 93-98 som inte jag har det blekaste minne av? Hmm det måste ju finnas en anledning till att nyktrot Bea har förträngt de händelserna :-/

Ibland var det som om tiden hade stått stilla sen dess dock, alla var sig lika och en tyckte att jag var så osolidarisk mot alla pojkar när jag gått ner i vikt för mina bröst hade krympt. Som sagt vissa var precis som förr.

Nä nu sängen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jadu - det är sådär man märker det. Man tål inte bråkdelen av vad man hävde i sig förr.

Men det är ganska skönt. Fatktiskt!

Béatrice Karjalainen sa...

Trocadero är farligt, det var nämligen det starkaste jag drack. Är ju nykterist.