12 april 2006

Kak- och Träningsrapport

Kakorna blev uppskattade igår, botten på Chokladvalnötstårtan med saffranstryffel var bland det godaste (men mäktigaste) jag någonsin ätit i kakväg, saffranstryffeln var aningen för söt för att passa mig, undra om det går att ta och göra samma klegg som till de marmorerade brownies men med lite rivet apelsinskal som smaksättning. Cheesecaken var oxå supergod och Äppelpajkakan var smarrig den med.

Räknade ihop kalorierna av en bit av varje kaka och det landade på ungefär 1150 kcal. Tur att det var tisdag och dubbla träningspass som gällde. På PSI:n hade jag bestämt mig redan innan att satsa krutet på sparkarna, här skulle det finslipas på snärten. Som en slump så visade det sig att även instruktören tyckte att det var dags för oss att sparka lite bättre så jag tog verkligen ut mig på sparkarna. Kom på att jag inte hade ätit något innan passet mer än en banan så jag svängde förbi McDonalds och köpte en liten burgare och en påse minimorötter att stoppa i mig medan jag körde till ABF på Kronan och magdansträningen. Precis en sådan födelsedagsmiddag jag alltid önskat mig, McD-mat i bilen :-/

Nu var det dags för första passet på Magdans grundkurs 2-Koreografi. Men så värst mycket koreografi var det inte, det var bara nya förvisso lite svårare övningar mne det kanske tar sig eftert några gånger för skall vi göra som förra kursen traggla samma program varje gång så kommer jag nog dö av tristess. Dessutom var det ingan pulshöjningar alls under detta pass så det gick inte direkt att se det som "cardioträning" heller. JAG VILL DANSA!!!!

Totalt förbrände jag på de båda passen ungefär 750 kcal så det överflödiga kakintaget mildrades något :-)

Det blev några kakbitar över så sambon fick smaka han med vilket han uppskattade när jag väl pallrade mig hem efter mina dubbla träningspass.

Har beställt lite nya kläder att ha på magdansen:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=9306809530&ssPageName=STRK:MEWN:IT
och
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=6866915475&ssPageName=STRK:MEWN:IT

Inga kommentarer: