01 januari 2006

Nyårsafton och framåtskådande

Nyårsaftonen blev en lugn tillställning i år, en arbetskamrat till mig kom hit med sin sambo och deras dotter. Det blir inte så mycket alkohol och festande med en nykterist, en gravid och 3 småbarn :-)

Vi åt gott; tunnbrödrullar med creme fraiche, citronpeppar och hamburgerkött, Mexikansk räkgryta med ris och sallad och varm vinterfrukt. Till 12-slaget hade jag och Ida alkoholfri cider medan grabbarna skålade i champagne (hade köpt en miniflaska med champagne till dem) och så åt vi ost och kex. Däremellan klämde vi in lite chips med dipp oxå medan vi spelade Spank the Monkey, så det sista jag gjorde på året var att vinna STM 2 gånger på raken.

Nyårsafton brukar vara den dag man startar sitt nya liv. Ett nytt år och en ny chans att bli en bättre människa. Gymmet kommer vara knökfullt några månader framåt och på VK kommer det säkerligen ramla in nya människor i forumet. Själv har jag lovat mig själv att fortsätta äta sund mat och låta bli kanelbullarna på kvällen samt fortsätta motionera och satsa mer på styrka, ett par välformade armar, och en platt mage är delmål nummer 1. Förhoppningsvis kommer min kondition ha förbättrats under året så ett mål är att i sommar orka springa 5 km. Jag skall oxå försöka undvika att deppa ner mig (hur man nu undviker det vet jag inte ännu) men förhoppningsvis så leder bättre fysisk hälsa även till bättre mental hälsa och jag har några fler ljusglimtar i livet nu är för några månader sedan.

Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

Inga kommentarer: