24 januari 2006

Magdansen en besvikelse

Idag var det med glädje i bröstet jag halkade med bilen från Porsön till Kronan i Luleå. Kl 18:00 skulle jag äntligen få börja dansa magdans igen. Har längtat sen kursen slutade innan jul. Vi skulle bara vara en liten grupp på 9 personer vilket verkade bra då skulle det inte bli några problem med individuella korrigeringar och lättare att lära känna varandra.

Men gissa om jag blev besviken, hård och skarp belysning, en ledare som inte verkade bry sig speciellt mycket om hur vi rörde på oss och det värsta, vi fick inte dansa. Vi gjorde en drös med grundrörelser men ingen koordination mellan dem och än värre hom lade in massa crunches, sit-up och andra övningar som kändes som hämtade ur en träningsvideo med Jane Fonda. Kanske skall ta på mig benvärmarna istället för myntsjalen nästa gång?

Nä om jag inte redan hade betalat 570 kr för kursen hade jag nog övervägt att hoppa av. Men nu har jag blivit flyttad till sena gruppen så jag hinner köra PSI innan och därmed får jag lite motion på tisdagarna oxå.

Nä får nog ta ett snack med nogge om vad han har för källor som tipsar om kurser egentligen, lite kvalitetssäkring först tack.

5 kommentarer:

Thinkerbell sa...

Här har du en utmaning som ligger och väntar http://jagvilllevaladolcevita.blogspot.com/2006/01/ovaneutmaningen.html

Anonym sa...

Hej Bea! Ville bara säga att jag lagt till din blogg till mina länkar :o)
/Christine-gift med indian, a.k.a. Moonbeam

Anonym sa...

Äsch! moonbeam.blogg.se, där har du mig!

HannaPanna sa...

Hur gick det med workshopen med Katja? Var kursen bra? Är nyfiken för jag dansar själv men har inte dansat för henne.

Béatrice Karjalainen sa...

Det var en jättebra workshop. Lärde mig massor av nytt och hon är duktig som instruktör. VI hade kul och satte ihop en spännande koreografi.


/Bea