18 januari 2006

Blandat dravvel

Tror ni jag kikat på Winnerbäck och DM-skivorna ännu? Nä just de de ligger osedda på mitt skrivbord, skärpning på mig. Descent ligger fortfarande osedd i väskan. Om bara nogge hade fått sin nya projektor i fredags så hade vi sett den i söndags men sådan tur har man ju inte och nu är han ivägskickad i jobbet. Jag och en annan på jobbet erbjöd oss att hämta ut projjen och provköra den åt honom men det fick vi bara om vi betalade. Och 18500 kr har jag definitivt inte liggande över så där bara. Ja ja den som väntar på något bra väntar alltid för länge. Vi får väl se när det blir av. Var länge sedan vi såg på film ihop, saknar det. Gången innan blev det instället med några timmars varsel, då blev han oxå ivägskickad pronto i jobbet.

På tal om väntan så är snart väntan på att få dansa magdans snart över. Nästa tisdag börjar jag på kurs igen, 10 ggr kommer vi hålla på. Skall bli så kul så att få plocka fram myntskarfen igen :-) Sen kommer väl sambo och barn klaga på mitt musikval här hemma ett tag. Det enda som är lite trist är att det är på tisdagar precis i tid så att jag missat mitt PSI-pass, hade det varit en timme senare hade jag hunnit med båda delarna vilket hade varit perfekt :-)

Nu kommer mina träningsveckor nog se ut så här ett tag framöver:
Må: Body & Mind (Body combat+bodybalance) men kanske får strykas till förmån för styrketräning vi får se
Ti: Powerstrike Impact men blir magdans när kursen startar på tisdag
On: Styrketräning
To: Bodycombat
Fr: Bodybalance men kommer bytas ut mot styrketräning
Lö: Vila
Sö: Powerstrike Impact

Idag blev jag kontaktad av Norrbottenskuriren för en intervju om bloggande, det dyker visst upp i tidningen på fredag i fredagsyra.

I helgen så fick Vincent och Herman följa med mig ner i källaren när jag skulle köra stretchpasset på Bodywork DVDn. De var bara för söta där de stod brevid mig och försökte sig på krigaren, urkraften och allt vad positionerna heter. De var faktiskt riktigt duktiga. Vincent fick sedan se lite på aerobicspasset på samma skiva och han tyckte det var skitkul så nu har jag anmält honom till ett barnaerobicspass på Inpuls, så nu ryker min sovmorgon 10 lördagar framöver och jag blir några kronor fattigare men men förhoppningsvis gillar han det. Vi måste ge oss ut i veckan och köpa gympakläder och skor till honom bara.

Nä nu skall jag nog krypa ner och sova, skall se om jag kan få med den nyblivna 30-åringen oxå, sambon fyllde nämligen år igår (klockan har ju hunnit passera midnatt ser jag). Köpte med mig tårta efter träningen och när jag skulle gå ner till bilen i Karpens p-hus så gick öglan i snörningen på kartongen upp (vad är det för pucko som jobbar där jag köpte tårtan som inte vet hur man knyter öglor på tårtkartonger?) och jag tappade kartongen i trappen, lyckades dessutom snubbla till och trampa på kartongen. En lååååång harang av svordommar slapp ur mig och tanterna som stod och betalade sina p-biljetter tittade storögt på mig så jag kände mig tvungen att be om ursäkt för mitt ordval. Snabbkikade på tårtan, mina 39:or hade visst bara mosat kartongen lite och tårtan var bara tillplattad lite på ena sidan (tur att jag valde en tårta med marsipanlock) så den var serveringsbar när jag kom hem trots allt.

Inga kommentarer: