25 juni 2006

Någon som vill köpa en Audi 100 2.3E-89?

Nu måste jag ju se till att bli av med Audin, behöver ju inte 2 bilar. Så behöver du en bil och inte har något emot att skruva lite själv, alternativt lite pengar över för att lämna in den på verkstaden, tveka inte köp min gråa pärla som går som ett skållat troll. Varför säljer jag den då? Jo jag har ingen lust att skruva bil och det var dags att skaffa en bil som passar sig lite bättre för bilsemestrar.

Vad skulle du ge för bilen?


Audi 100 2,3 E -89
Gått 29000 mil
Bensin
Manuell 5-växl.
Sollucka
Dragkrok
Eluppvärmda säten fram
C-lås
Servo
Kassettbandpelare (ej istoppad) och stor högtalaranläggning (får väl
ta och kolla lite närmare när jag har bilen här igen.
Sommardäck på alu-fälg
Vinterdäck (dubb) inköpta nov -05
Motorvärmare och kupévärmaruttag insatt nov -05 (kupévärmare medföljer)
Har bytt bromsskivor, koppling, avgassystem det senaste året.

Om jag inte minns tokfel är det eluppvärmda backspeglar oxå. Vinterdäcken kostade mig 3000 kr, insättningen av motorvärmare/kupévärmaruttag gick på 3800 kr och byta av kopplingen kostade kring 2000 så att få igen lite av de pengarna vore ju fint.

Följande måste fixas innan en ny besiktning, byte av nav och hjullager höger fram samt ev. bromsskiva, byte av bromsok höger bak, stoppa i en lampa i vänster sidoblinkers. Kupéfläkten är nog också trasig och centrallåset skojar lite med en (ibland fungerar det bara från
passagerardörren när man låser/låser upp med nyckel).

Ge mig ett bud 070-3255382 (08:00-24:00) eller en kommentar i bloggen så ploppar det upp ett mail hos mig. Fast idag (måndag 26/6) har jag ju lyckats glömma mobilen hemma så ring inte före kl 17 :-)

Kommer sätta ut en annons på blocket så småningom, måste bara ta hem bilen, tvätta och fota den först (står kvar i Luleå sen jag hämtade hem Toyotan) fram tills dess kan den alltid visas i Luleå.

Inga kommentarer: