22 juni 2006

Snart med bil?

Håll tummarna för att banken beviljar lånet för nu finns det en Toyota Corolla 1,6 Touring -03 som gått 1917 mil (det kom nämligen in en som gått ännu kortare än den jag kikade på igår) som det står Reserverad på hos Toyotahandlaren i stan. Jag provkörde båda bilarna idag igen med sambon och vi gillade helt enkelt Corollan bättre och priset 122000 (utan inbyte av bil) känns helt ok.

Bilen har tidigare gått som distriktsköterskebil i Gammelstad i Luleå och som längst varit i typ Rutvik :-) Den är som ny invändigt, lite små stenskott mm i lacken men det kan jag leva med.

Visst hade det varit trevligt med ACC, men så jobbigt är det inte att ställa om värmen, och mer fart tja ibland skulle jag med min tunga gasfot nog mer behöva en traktor. Jag tenderar lätt att köra allt för fort med en bil där man inte märker att man kommer upp i hastigheter långt över tillåtna. Sen drar den ju lite mindre bensin än en Avensis, jag pendlar ju 2000 mil om året ungefär och det blir ju några kronor.

Tänkte försöka snika åt mig extralysen på bilen men i övrigt ids jag inte pruta något. Men kommer ni på något som de kan tänkas slänga med så där i sista sekunden så hojta gärna till.

Inga kommentarer: