15 september 2007

Länk till programmet

Här kan ni lyssna. Jag är med i del tre 05:03 direkt efter Van Morrison (klicka på skipknappen så byter ni del i programmet). Gud vad konstigt det känns att höra sin egen röst, jag växlar mellan norrbottninska och trollhättemål :-)

Programavsnittet beskrivs så här av programmets hemsida:
Vänner och kärlek på Internet

Är en vän på nätet verkligen en riktig vän? Och kan man chatta sig fram till den stora kärleken?

Att skaffa kontakter på Internet blir allt vanligare. Vi lägger upp bilder, skickar meddelanden och skvallrar. Men hur djup är vår nya elektroniska vänskap?

I Tillsammans möter vi Béatrice Karjalainen, hon är 34 år och hänger på olika webbforum. I perioder faller Beatrice in depressioner och hon menar att nätet har blivit ett verktyg som är till större hjälp än både telefonkompisarna och hennes närmsta omgivning.

Programmet gästas av Loveina Khans, som i nyligen kommit ut med en bok om nätdejting.


Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

deeped sa...

Jag hörde dig faktiskt. Vi hade satt klockan för att komma upp eftersom vi skulle på fotbollscup och när jag hörde "nätet" så ploppade det till att du hade sagt att du skulle vara med. Och där var du.

Anonym sa...

Nu har jag lyssnat, fast jag har ju hört din röst tidigare och du låter dig lik (eller hur man säger).

Hehe... sen var det ju kul att vi på vårbarn01-snacket fick vara med på ett hörn. *känner mig lite stolt*

Kram /Nadja

Béatrice Karjalainen sa...

Men var har min gamla hemska röst tagit vägen då? För förr var jag tvungen att stänga av om jag hörde min egen röst. Minns när jag blev intervjuad i Tendens 2001 (tror jag det var) och det var ingen trevlig upplevelse. Denna gång klarade jag av att lyssna på hela reportaget i alla fall.