12 april 2008

Hopplöst att hitta klänning

Min fina jeansklänning jag var så nöjd med gick sönder (plus att en tryckknapp visade sig vara trasig vid köpet) och nu är jag åter igen klänninglös :-( Var och lämnade inge klänningen idag och blev helt ställd, jag fick ett tillgodokvitto, skall jag inte få pengarna tillbaka när jag lämnar igen ett plagg som gått sönder/var trasigt vid köpet? Killen som stod i kassan verkade inte ha någon koll så jag får väl ta mig dit i veckan igen. Det är ett problem för mig att ha ett tillgodokvitto från dem eftersom det är en butik jag i normalfallet aldrig hittar något i.

Idag var jag i så gott som samtliga klädbutiker i Luleå och provade en drös med klänningar men ingen satt bra. Varför har jag en kropp som är helt jävla hopplös (96-68-96, vilket betyder att mitt 90-60-90 mått har fyllts ut en aning de senaste åren). Varför kan inte modet från 40-talet komma tillbaka så skulle i alla fall min kropp vara inne.

Hittade en klänning på Ellos jag gillade men då har de idiotstorlekar på dem 34/36, 38/40 osv... men jag är mer än 36/38 :-( Dubbelstolekar är ett idiotpåhitt.

Jag förundras över den flytande gränsen mellan klänning, kjol och tunika oxå, verkar inte vara riktigt klart. Långa klänningar kallas kjolar, jättekorta tunikor för klänning och knälånga klänningar för tunikor. Rörigt värre.

Kanske hittar jag något roligt i Stockholm på lördag, har 2-3 timmar på mig innan jag skall på fest. Hittar jag inte någon rolig klänning/kjol får jag väl rota fram en av korsetterna ur garderoben eller köpa en, är jättesugen på en underbystkorsett.

Andra bloggar om:

Inga kommentarer: