08 april 2010

Vilka idioter det finns

Var upp till Gruvbergstugan och hade styrelsemöte. Någon hade tagit en soffa på släp och bara dumpat på parkeringen utanför stugan. Inte ens bemödat sig att lägga den i brasan. Nu måste Friluftsfrämjandet ombesörja borttransport av denna soffa antingen ta ledigt från jobb odl och ta upp ett släp och sen åka till tippen eller betala kommunen för att de hämtar den till tippen. Visst vi kan slänga in den i brasan och låtsas som ingenting oxå men det finns nog mer än ett otrevligt medel i en soffa som man inte vill att barnen som tittar på valborsbrasan skall andas in. Det rimmar väldigt illa med att Mulle går runt och pratar om att man skall vara snäll med naturen.

Vilka jävla nötter! Undra om de ens vet om att de belastar en ideell förening med en utgift som käkar ett hål i budgeten? Hur svårt kan det vara att själv åka till tippen med soffan?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag fattar inte det heller. Man kan se att folk dumpar vad som helst var som helst. Om man nu vill bli av med saker snabbt varför åka till en avlägsen parkering eller skogsväg istället för till återvinningsstationen. Det är ju helt gratis att slänga grejor där....