05 maj 2013

Fått tummen ur och äntligen bokat min resa #103 #blogg365

Bokat min resa till vandringen i Spanien, har velat en hel del om när i tiden och var rätt inställd på att åka i mitten på september men bestämde mig nu för mitten på augusti istället för att inte det skall bli allt för lång väntan. Känns nog jobbigt att inte ha sommarsemester alls i år.

12 augusti åker jag (till Pamplona så jag kommre börja med att färdas till St Jean Pied de Port, får väl blunda för att inte se delar av vägen, skall ju förbi Pamplona på min vandring) och sen hem igen den 16 september. Målet är att ta mig ända till Fisterra men Santiago de Compostela är huvudmålet så att säga. Fisterra är bonus.

5 veckor utan dator, jösses hur skall det gå. Kommer dock ha med mobil och kamera. Måste komma på något bra sätt att lagra bilderna på. Kanske är det smartast att ta med en jäkla massa SD-kort och kanske något wifikort och ett spanskt SIM-kort till mobilen. Finns många funderingar.

Nu börjar planeringen på riktigt. Vad skall jag ha med mig, hur skall jag lägga upp etapperna, hur skall jag träna mm mm.

Några av mina källor kommer vara:

Och massor av bloggar om andras vandringar. Vet du någon bra källa får du gärna tipsa mig (har inget Facebookkonto så slutna grupper där är ingen idé).

Måste köpa kartor också, verkar finnas några att välja på men det lutar åt den här som verkar vara nyast.

Idag är det 99 dagar kvar tills jag far. Det är ju 1 dag kortare än #blogg100 som gick snabbt.


Inga kommentarer: