05 augusti 2013

En vecka kvar till #camino2013

Om en vecka är jag vid den här tiden på mitt sista flyg mellan Madrid och Pamplona. Idag fick jag mina gjutna sulor till skorna, i morgon måste jag hitta mig ett bälte till byxorna. Sen har jag nog det jag behöver.
Hittar inte mina vindtäta löparhandskar och hittar inga lika lätta att köpa. Så jag skippar nog handskarna. Har ju tumhål på ärmarna på den långärmade ulltröjan, får krypa in i den.  Skall dock snabbkika på en annan fleece i morgon kanske hittar jag en med tumhål. Får bara inte glömma att ta med mig vågen. Har ett paket strumpor att hämta ut på kiosken oxå så de skall hinnas användas en gång och tvättas en gång innan jag far. Måste provgå sulorna oxå ena känns helt underbar men andra har något bängel för sig under hälen. Inte bra alls. Får ev åka och justera i morgon eftermiddag.
Jag måste ta ut pengar oxå. Måste man anmäla en massa dagar i förväg när man vill växla på Swedbank? Kanske bäst att fixa det också i morgon. 
I morgon skall hela packningen vägas ordentligt och slutliga packlistan fixas. Skall göra digitala- och papperskopior på pass mm. Måste stoppa alla batterier mm på laddning oxå. På onsdag skall jag ta mig ut till Luleå airport och prova att trycka ner väskan i en sådan där måttgrej för handbaggage så jag vet att det funkar. Vill inte behöva checka in ryggan när jag har så många stopp på resan. Vips är ryggan borta.
Känns som jag glömt något men vet inte riktigt vad. Har en sak att reda ut och det är i vilka kläder jag skall åka i. Helst hade jag farit i klänning men har ingen jag kan slänga bort sen och det kostar ju en del att posta hem/till slutmålet. 

Inga kommentarer: