11 september 2016

Dag 255 (#nyutmaningsökes #011) - Grått

Idag har jag tillbringat hela dagen framför datorn och Lightroom. Fixat färdigt alla bilder från #resetbrainroadtrip och försöker få ordning på min blogg. Jag har massa skrivna blogginlägg som sitter fast i telefonens bloggerapp som kraschar strax efter jag öppnar den. Så en del får jag skriva om helt enkelt en del hinner jag kopiera texten ifrån. Så mitt liv närmsta dagarna får väl var att komma ikapp. I värsta fall blir det inlägg med bara dagens bild.

Idag har det regnat nästan hela dagen så fotografering försvårades en hel del. Men jag tog mig ut till nya fågeltornet vid Björnsundet och knäppte en dagens bild i blåsten. Fick hålla ett paraply vid kameran för att inte få skak vid 2 sekunders slutartid. Men stolt nä det kan jag inte påstå annat än för att jag tog mig ut i alla fall. Den här tiden på året är svårast de gråa dagarna då kommer jag inte på så mycket att fota. Hoppas på bättre väder i morgon, har några idéer jag vill testa.
Förresten igår kom ett mail som sa att stället där jag sökt ett guidejobb hade fått in över 500 ansökningar 2 veckor före ansökningstiden var slut. De hade valt att gå vidare med andra sökande till de tre tjänsterna. Nå ja jag försökte i alla fall och tyckte dessutom att jag skrev en bra ansökan. Livet som guide kanske får fortsätta vara en dröm precis som att få skriva en bok om vandring. Ibland funderar jag på att ta mina blogginlägg/"boken" jag skickade till mormor och fixa till språket mm och testa att trycka upp några ex/ge ut som e-bok men nu börjar ju den vandringen få några år på nacken. Jag har ju förstås årets vandring men jag skrev inte alls de blogginläggen på samma sätt. Inte lika riktat till någon annan som läsare.

Men något behöver jag sysselsätta mig mellan läsning av jobbannonser, lunch med folk från mitt nätverk och fotograferandet av dagens bild. Jag behöver något att sysselsätta huvudet med, jag behöver få intryck, jag behöver utmanas... Så hur skall jag utmana mig själv? Just nu lite grått även i skallen, hoppas det klarnar där också i morgon.

Inga kommentarer: