14 december 2006

Kreativa männinskor

Pärlplatsens forum (och galleri) kryllar det av kreativa människor och för att ytterligare få lite fart på deras krativitet har vi precis avslutat en tävling där 15 st köpte samma paket (eller det var 20 som köpte paketet men bara 15 som lämnade in tävlingsbidrag) med blandade pärlor och sen fick de i uppdrag att göra något av dem. 15 ganska så olika förslag kom in. Många vågade dessutom att göra något som de aldrig provat på innan. Det är modigt när man ställer upp i en tävling. Det brukar ju vara så att man gör något man känner sig hemma i och vet att man gör bra.

Vinnaren den här gången blev Cessy med ett bidrag hon kallar Hjärtansfröjd. Tycker hennes bidrag väl speglar julen (som var temat) och visar på en krativitet och lekfullhet med pärlorna. och det verkarde de flesta som röstade oxå göra för hon vann helt överlägset. Visst är de fina.


Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! 28 oktober skrev du om en workshop med Katja Lehto. Var kursen bra? Är nyfiken för jag har hört att hom är duktig. Ursäkta att detta inlägg kommer så sent, men jag halkade in här först nu. Ha det gott!

Béatrice Karjalainen sa...

Workshopen var jättebra och Katja är en duktig pedagog samt bra koreograf. Vi fick lära oss en dans med med för mig nya steg som passade väl till musiken. Hon är bra på att korrigera misstag man gör etc.

Sen var det bara så faschinerande att se vilken kontroll hon har på kroppen trots att hon är gravis med rejäl kula framtill. Magrullningar blir något alldeles extra.