03 februari 2007

Dagens notering = allmänt dravel

Dagen har varit en halvbra dag dag. Känns som jag håller på att åka på en förkylning. Hoppas det går över, har ingen lust att bli sjuk nu.

Läste i Aftonbladet att en KD politiker roade sig utanför partigränserna kan man väl säga. Och bortförklaringarna han hade var bland det roligaste jag läst på länge. Ibland undrar man om de där extremt sjuka bortförklaringarna egentligen är sanna för så sjuka grejer kan folk bara inte hitta på och tro att någon annan skall tro på det.

En fundering som väcktes när jag läste artikeln. Det står:
Incidenten på badhuset ska ha inträffat i oktober förra året. En anställd på badhuset såg när kd-politikern onanerade åt mannen i bubbelpoolen.
Kan man verkligen onanera åt någon annan. Enligt SAOL betyder onani sexuell självtillfredsställelse. Borde inte journalister ha koll på språket. Frågan är vad de hade kunnat skriva istället. Runkade åt en annan man kanske. Runka betyder ju skaka, dra men även onani. Eller skall man skriva det mer kliniska tillfredsställde en annan man med sina händer?

I onsdagens ComputerSweden kunde man läsa att något nätleverantör förlängde sitt erbjudande om trådlös internetuppkoppling med ord liknande "Vill du också ha möten i gräset i mars"? Gräs i mars? Jag ser framför mig hur folk på kontoren här uppe tar fram snöskyfflarna för att skotta fram en bit gräsmatta för att sedan sätta sig i skoteroverallen på gräsplätten med laptopen i knät. Sen kommer man kunna läsa saker som ",mäörtewasamtewcxnomgfsare ferå¨n m,örwet 1 ,mares" (Mötesanteckningar från 1 mars) skrivet med antingen djupfrysta händer eller med tjocka vantar på.

Snälla ge mig lokalanpassad reklam även i tidningarna.


Här är dagens noteringar:
Vikt:60,2 kg
Mat: 1571 kcal
Träning: 481 kcal (styrketräning och en promenad)
Summa: 1090 kcal (skall högst vara 1413 kcal) en konstig matdag.

2 kommentarer:

Felicitas sa...

Fast tyvärr är det ju så att det mycket väl kan bli verklighet med gräs i mars även hos er om några år... Om det inte sker ett mirakel, med tanke på utvecklingen.. =(

För första gången i historien är ju alla vetenskapsmän enade om att det är vi som förstör jorden och orsakar allt skit som är på gång.

Béatrice Karjalainen sa...

Jo förvisso men inte i år hoppas jag. Alla vetenskapsmän verkar dock inte överens. Men det lär ju knappast skada att ta mer hand om vårat jordklot än vad vi nu gör. Skrämmande är det i alla fall och vi alla får försöka tänka på hur vi kan hjälpa till att förbättra möjligheterna för att inte den globala uppvärmningne skall bli allvarligare.