05 augusti 2010

Snart dags igen

listan Dagen har gått åt att packa ryggsäcken och de saker som behövs till dit och hemresan. Vart skall jag då? Ja första anhalten är Kiruna för vidare transport till Nikkaloukta och sen skall jag ta mig för egen maskin till Abisko.

Målet är satt till 36 timmar i år dvs 53 minuter bättre än i fjol. Vi får se hur det går, vädret ser ju ut att börja bra men avsluta sämre.

Vädret gör också packningen lite lurig, finns saker jag vill lämna hemma men som kan behövas om det blir kallt. Svåra val. Och hur fasiken gör jag med mobilen, den behövs inte men jag har klantat mig och mitt armbandsur fick inte nytt batteri idag vilket gör att alarmet i den inte funkar och tar jag sovvila måste jag ha något som kan väcka mig annars kommer jag antingen vakna en gång i kvarten och tro att jag försovit mig eller sova som en stock i hur många timmar som helst. Vägde Hermans väckarklocka, den väger som en halv mobil, det skulle kunna vara ett alternativ. Synd att min lilla iAudio inte har någon klockfunktion. Det vore ju även kul att twittra lite mot slutet när man har nät igen, de sista kilometerna är inte så roliga, det skulle liva upp mig lite i alla fall men är det värt 150 g extra i packningen?

Skall stavarna med eller inte? Brukar sällan använda dem men så kommer det där tänk om något skulle hända. Vet ju hur mycket lättare det är att gå med stavar om ex. fötterna eller knäna bråkar.

Äh jag tar med allt som kan behövas och bestämmer mig på fredag morgon vad som faktiskt skall med i packningen det blir lättast så.

Inga kommentarer: