18 augusti 2010

Köp en bok i väntan på mina samlade tankar från #sswc

Vanliga livet kom plötsligt i fatt mig på måndag morgon och tisdagen har gått i samma tecken, jobb, möten, familj. Bloggposten om hur jag upplevde SSWC får därför vänta till i morgon. Då hittar jag också läsa fler av de andras och kan ge massor med länkkärlek.

Men medan ni väntar på det inlägget, för det gör ni ju alla eller hur ;-) så går ni till Ord och Bok och beställer SSWC-boken. Ett helt unikt tidsdokument. 182 texter författade av deltagare på SSWC men även några som inte åkte, varför de valde att stanna hemma kan du läsa i deras texter.

Mattias Boström verksam på Piratförlaget satte ihop texterna och det resulterade i en telgelsten på nästan 600 sidor. Jag har svårt att slita mig från boken, slukar den ena texten efter den andra. De är så korta att man hela tiden tänker, en till hinner jag och en till... Mattias förtjänar att alla böckerna blir sålda, det jobb han lagt ner är otroligt och dessutom ligga ute med pengarna själv för hela upplagan är stort, jättestort.

Själv deltar jag med texten om kluster som jag skrev redan 19 december 2008. Den kändes fortfarande relevant och är en text jag är nöjd med. Den sammanfattar hur jag ser på min egen roll, på hur personer hänger ihop i bubblan och det som ibland kan uppfattas som en elit (mer om det i min bloggpost som kommer). Texten inleds i boken med ett nyskrivet stycke om den text jag hade tänkt att skriva men som aldrig blev till.

Joakim Jardenberg skrev en bloggpost om boken med uppmaning till köp, gissa om jag blev lite extra stolt när just min text fick illustrera inlägget.

Medan du väntar på att ditt exemplar för det endast 144 kr med frakt skall landa i din brevlåda hemma kan du tjuvläsa den som PDF eller ebok. Mer om det hittar du i Mattias bloggpost.

Själv funderar jag på att köpa in en bunt till jobbet och ha med mig till de kunder jag är och pratar sociala webben hos. Vore rätt kul att kunna lämna över tegelstenen som present till dem.

Så jag gör som @jocke och säger: den här boken vill du ha det finns ingen tvekan eller hur? Du måste bara klicka och beställa boken. Jag lovar du kommer inte ångra dig, eller jo kanske lite eftersom det riskerar att bli lite sömn och lite ont i armarna av den tunga boken.

Nu hinner jag inte blogga mer måste läsa Nils Bryntessons (@brynte) text Om kyrka och internet och ett sekulariserat land.

Så jag erkänner det är inte bara livet som hindrar mig från att skriva jag har fastnat i en bok. Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: