03 januari 2014

Dagens promenad nu med karbonstål under skorna

Idag när Herman var på sin friidrottsträning gick jag dagens milrunda, den råkade även idag passera militärbron och jag han knäppa en bild med iPhonen innan den fick för sig att gå från 53 % batteri till tomt :-(
Promenaden gick bättre idag, jag hade köpt broddar till skorna. Var på stan och letade ett par skor med dubbar men Icebugsen satt inte bra i herrmodell och i dammodell fanns de bara i rosa (och ja jag provade dem men de satt inte heller bra men rosa går fetbort vilket som). Salomon brukar aldrig svika mig och jag äger löjligt många Speedcross 2 skor så jag provade Spikecross 3 med dubbar och tänkte att det kan ju inte gå fel men det gjorde det. Min vänsterfot är mindre än den högra och den högra satt helt perfekt men vänsterfoten var tokstor :-( SC3:an är betydligt mer stoppad och det verkar konstigt nog påverka mer eller så har de helt enkelt gjort den större i storlekarna för att man skall få plats innanför stoppningen. Tyvärr hade de inte någon 7:a inne. Så det fick som sagt bli broddar istället.  Ett par Nora Contitech Spikey Plus och de funkade riktigt bra, testade att springa lite på blankis och även det kändes tryggt. Men i början spände jag mig som igår, vågade inte riktigt lita på dem.

När jag hämtade Herman på träningen fick jag höra beröm om sonen, han har utvecklats massor sedan han började träna i våras, fått ordning på valpigheten i löpningen, är otroligt fokuserad på träningen och har stora möjligheter att utvecklas till något riktigt bra inom de grenar han satsar på. Han kom ju igång med friidrott först när han var 10 år så han har lite att komma i kapp mot sina motståndare när det kommer till teknik men det skall inte bli några större problem. Roligt att se att han hittat något han gillar och dessutom är bra på det.

Inga kommentarer: