29 januari 2014

Snälla dag ta slut och låt mig få vila

Idag har precis allt gått emot mig. Allt som har kunnat strula har strulat, diskussioner har blivit hetska, missnöjda människor, arg Bea, jag har inte fått leveranser och andra har fått vänta på grejer från mig. Jag har glömt saker, inte hunnit göra det som hela dagen var avsatt till och så avslutas det med att inse att jag missuppfattat en superviktig grej stort.

Ont i magen. 

Kommer inte kunna somna (kommer att tänka på det som är jobbigt, sen tänka nä inte det nu tänka annat och börja om igen) och när jag utmattad väl somnar kommer jag ändå att vakna typ var 5:e minut med stresskänningar så som ångest, ont i magen, känsla av att vara totalt misslyckad, inte kunna se någon som helst lösning. Försöka att inte tänka på det, få ner pulsen igen för att somna om för att vakna igen. Hur improduktivt det än är så kommer det bli så. I morgon måste jag ta tag i flera av grejerna även om ingen tid finns. 

Ibland önskar jag att jag hade knock-out-piller och i alla fall slapp försöka ta hand om saker nattetid. Det blir liksom lättare dagen efter om jag i alla fall fått sova. 

Hur hanterar man sådant. Varför kan min hjärna inte bara koppla bort vissa saker på kvällen och låta allt få vila till i morgon?

Det är sådana här dagar jag nästan önska att jag drack alkohol. Bedöva allt. 

Hade kroppen varit hel hade jag kunnat gå och träna och få ut mig lite men nu byggs bara allt på. Saknar helt ventil. 

Inga kommentarer: