27 december 2007

Jättestort eller jättelitet?

Skrattade nyss åt mig själv, satt och googlade på hur jag skulle kunna konvertera några av mina DVD-filmer till iPodformat. Men så kom jag på, varför skall jag konvertera dem till minimiformat när vi idag kånkade hem en sprillans ny 37" LCD-TV och en HDMI-kabel(och blev 12823 kr fattigare, på tok för mycket för en TV enligt mig men vi är ju två som tycker till i hushållet, sambon kunde tänka sig en större men nä jag vill att lite av väggen skall synas oxå ;-) ). Jag kanske skulle ta och kika på filmerna på den istället för på iTouchen. Låter vettigare va? Fast någon film kan jag ju ha iTouchen kan vara kul att ha när jag far till Italien efter nyår.

Vår nya TV blev en Samsung LE-37M87. Jag skall när ungarna hoppat i säng leka med inställningarna lite och se så att jag får till acceptabla färgåtergivningar (det enda de gnällde på i recensionen). Hittade några inställningar i ett forum som kanske är bra.

Flyttade PS3.an 1,5 meter och vips hade vi nätverk till den så nu skall jag ladda ner den senaste mjukvaruuppdateringen så vi får divX-stöd.

Bea är i teknikhimlen idag :-)

Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer: