15 december 2007

Ronny Eriksson halvrolig

I torsdags var jobbet på Hotell Nordkalotten för julbord och julshow. Fast så julig var ju inte showen direkt och jag är ingen Ronny Erikssonfan direkt men lite halvrolig då och då var han väl. Maten var sisådär, kallskurna var gott men köttbullar, prinskorv och janssons får de nog öva lite mer på till nästa gång jag kommer dit. Hur som helst hade vi en trevlig kväll.

I början av kvällen så gick Ronny Eriksson omkring vid borden och tog reda på var folk jobbade och vad de gjorde, jag tycker sådant där är aptrist och mest pinsamt så jag zonkade ur en stund (var dessutom rätt trött efter att ha sovit 3 timmar per natt i 2 nätter). Vilket fall så kom Ronny över till vårt bord och pratade med en av dem på vår ekonomiavdelning som inte kunde förklara vad vi pysslade med så hon pekade på mig, jag reagerade inte först alls och insåg sen att hon menade mig då stod hjärnan helt still. Hur fasiken försklarar man för Ronny Eriksson vad vi pysslar med? Det gick inget bra kan jag säga och dagen efter fick jag utstå häcklande på jobbet.

Varför sa jag inte det Mats föreslog dagen efter?
I vissa sammanhang kan det nog vara lika bra att citera Ingemar Stenmark: "Hä löns int´ förklar´ för den som int´ begrip." ...
Det blev lite fotande under kvällen men eftersom jag inte frågat mina arbetskamrater om det är ok att lägga bilder på dem i bloggen så avstår jag men i kameran fanns 2 bilder på mig tagna av min sambo och han verkar inte riktigt veta hur man använder en kamera så ni får hålla tillgodo med vissa delar av mig bara ;-) (Hmm mitt ena bröst är större en det andra, kanske dags att lägga sig på operationsbordet :-)


Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj.. Tänk att få lägga den mellan dina bröst. vilken dröm.. Fler bilder på dem tack.. Fast gärna hel naket.........