29 juli 2008

Min anknytning till Borås?

Det finns en blogg som heter ILOVEBORÅS (I<3BORÅS) som av någon anledning länkar till min blogg i sin bloggrulle (såg det när jag kollade min statistik för ett tag sedan). Jag har försökt att komma på om det är någon jag känner som har bloggen men tror inte det. Själv har jag ingen mer koppling till Borås än att jag som liten for dit för att handla eller gå på Borås Zoo och idag handlar jag från Ellos/Josefssons ibland. Som liten kunde jag inte säga Borås, då sa jag "Åberås".

Bloggen i fråga är en rätt så knasig blogg, några Göteborgare bestämmer sig för att skriva om livet i en helt annan stad, i detta fallet Borås. Jag skrattade gott åt vissa inlägg. "Jag såg Inez inne i stan i torsdags. Hon hade inte sagt att hon skulle in dit. Inte till dig heller? Nej, det är märkligt…" Småstad i ett nötskal.

Men ni som har ILOVEBORÅS får gärna upplysa mig om min koppling till Borås :-) Eller har ni bara läst snett och fått mitt Boden till Borås?

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej bea, det är inte värre än att vi gillar din blogg, läser den regelbundet och därför gärna länkar några av våra besökare till dig. ingen större boråskoppling än så!

Béatrice Karjalainen sa...

Aha ja så kan det ju oxå vara, trevligt. Funderade och funderade över min koppling till Borås :-)