02 december 2009

Aj aj aj, dumma is

Idag på den obligatoriska träningen gick jag en runda på Ormberget och allt gick så fint så tills jag kom till en tunnel uppe vid slalombacken. Det låg lite drivsnö i tunneln och jag klev in och pang! där låg jag och kravlade på alla fyra. Lyckades slå i vänster armbåge och huvudet i väggen på tunneln, vänster knä tog en rejäl smäll och är nu alldeles svullet och gör skitont, höger knä är bara lite ömt och jag har 2 blåmärken i handflatorna (tror jag aldrig haft blåmärken där förut). Vänsterknät växlar mellan att inte gå att böja och att bara vika sig utan kontroll.

Skidspåren såg superfina ut och jag gick där hela rundan och tänkte, åh ikväll skall jag antingen åka till Pagla och kolla eller så packar jag bilen och åker till Luleå för säsongens första skidtur. Men med min blåslagna kropp gjorde det ont att bara tänka på skidåkning.

Bara vänta och se hur länge mitt stackars knä hatar mig nu. Jag som vill röra på mig.

Men en bra sak var att mina nya kängor var jättesköna att gå i (men de hade gärna fått ha dubbar, får skaffa sådana där man trär på).

6 kommentarer:

Plae65 sa...

Ja det lät tråkigt , Det är fort gjort att det far iväg utan dobbar.. jag använder den där gummivarianten med 6dubbar 4 under framfoten och 2 under hälen.. Men jag gjorde nåt ännu sämre, skulle visa yngsta dottern att jag också är smidig och sträckte ena benet från en stol jag satt på. rakt upp. och det gick en gång, sedan andra gången, ja då sträckte jag mej så det blev ingen träning på nästan 3 veckor :-( mvh P

Béatrice Karjalainen sa...

@Plae65 Får leta efter sådana där. Brukar sällan behövas när man gå på snö men vips har man en eländig isfläck. Din skada lät inte kul alls, barn kan locka en till att göra de mest korkade sakerna.

Plae65 sa...

Finns/funnits på Ok för typ 80kr och team sportia har en mycket dyrare version(250!) men med tunnare dubb, kan vara bättrE att gå på.. Ja ska man visa sej på styva linan , vad kan gå fel!? :-)

Anonym sa...

men du lyckas alltid göra illa dig, hur mycket otur kan man ha? Hoppas det går över snart!
Ha det bra!
/Magda

Bert sa...

Men du... Du hade ju ändå namnsdag. Det är väl något att glädjas över.


Grattis!

Anonym sa...

Nu när min blogg växt så mycket på kort tid så kör jag mitt livs första frågestund, är lite rädd att den ska floppa dock då det som sagt är premiär...så kika gärna in och undra något=)

kram och trevlig kväll/erica

http://erica.myshowroom.se