28 juni 2011

Fjällräven Classic eller inte

Jag hade tänkt att skippa Fjällräven Classic i år (mest för att jag missade biljettsläppet och hade tänkt göra en DKM+ i år), har gått 3 st tidigare och det kändes väl rätt bra så.

Men så börjar jag se i bloggar hur folk förbereder sig. Det dimper ner lite mailfrågor från folk som hittat mina vandringsberättelser från tidigare år och då kommer suget. Men ett aber är ju att biljetterna är slut sedan länge, finns andrahandsbiljetter utannonserade (fast startgrupp-1-biljetter är det rätt ont om) men det kostar ju en del att boka 1500 för biljetten sen tillkommer en 500-800 i resa, boende, mat mm så innan det är klart hamnar man väl på 2500 ungefär. För att gå i fjällen ca 32 timmar. Dyra minuter. Jag velar än hit än dit. Nu är det drygt en månad kvar så än så länge finns tid att bestämma sig på. Men tågbiljetterna tenderar att ta slut så vips har jag bestämt mig men kan inte ta mig dit (eller jo det går ju att ta bilen till Kiruna oxå).

Vilket velande.Skulle behöva köpa en ny ryggsäck oxå inser jag så summan stannar ju inte vid 2500 heller.

Hur skall jag göra tro?

Tänk om jag kunde ha minnen från en eländig vandring, sett mig själv på film stå och säga att det var det värsta jag gjort men icke, en sprudlande glad Bea talar om hur otroligt fantastiskt det är. Fan hon är en jobbig jävel som får mig att längta till att stå på startlinjen igen.

Inga kommentarer: