12 juni 2012

Blodomloppet idag

Idag skall jag springa blodomloppet som till mångt och mycket handlar om att uppmärksamma blodgiveri, jag som är anemisk och har varit blodmottagare tycker det är en mycket bra sak.

Jag brukar uppmana folk att bli blodgivare emellanåt, jag vet vilken skillnad det kan göra, och då var det ändå inget superakut för mig, tänk då de som råkat ut för en olycka eller är på väg att förblöda efter en förlossning. 

Kan du ge blod gör det!

Ikväll springer en Bea med dåliga blodvärden omgiven av en drös blodgivare, det känns tryggt med tanke på att jag blir svimfärdig bara av att gå upp för trappen där hemma just nu så springa en mil känns rätt tungt mentalt men men, jag har inte rört på mig sen Vårruset så det är väl dags nu.

Skall passa på att inviga mina nya kompressionstights, får se om de är så bra som alla säger. Om inte annat ser man jäkligt snabb ut i dem :-)

Har funderingar kring skovalet, springa i mina väldämpade, uppbyggda Adidas Sequence eller mina älskade Nike Free 3.0? Fick höra av Linda på jobbet att smärtan jag har mitt under foten kan vara begynnande hälsporre pga platta skor. Men vad fan så får det bara inte vara vill inte vill inte.